Lid worden?

Villanella

kinder-, tiener- en jeugdkoor

Lid worden?

De derde zaterdag van september is de laatste dag om je in te schrijven voor de nieuwe leden, als je dit nog niet digitaal in orde hebt gebracht. Lidgeld bedraagt €75 per kind en €70 vanaf het 2de kind in een gezin. In dit bedrag zit naast het gewone lidgeld van VillaNella ook een verzekering via Koor en Stem. Kinderen die niet in orde zijn met het lidgeld, zijn bij gevolge ook niet verzekerd voor gebeurlijke ongevallen. VillaNella behoudt zich het recht om deze kinderen uit te sluiten uit de repetities en andere activiteiten. Als je een probleem hebt om het lidgeld te betalen, kan je contact opnemen met het bestuur om een financiële regeling te treffen.

Repetities instap kinderkoor: elke zaterdag van 17u30 tot 19u

Repetities kinderkoor: elke zaterdag van 17u30 tot 19u

Repetities tienerkoor: elke zaterdag van 19u tot 21u

Repetities jeugdkoor: elke zondag van 10u30 tot 12u30

De repetities gaan door in de gemeentelijke basisschool Eindhout, ingang via Schoolstraat, naast het judolokaal.

lid worden?

mail naar: