De toekomst

Villanella

kinder-, tiener- en jeugdkoor

Concerten

Onze biografie oogt mooi, ons palmares gevuld, maar eerlijk is eerlijk: om de kracht van Villanella te begrijpen, moet u ons gewoon zien. Binnenkort kan dat op de volgende data.

zondag 1 oktober om 11u: aperitiefconcert i.o. Lions Club Brussel Hoofdstad (CC De Zandloper; Kaasmarkt 75, te 1780 Wemmel)

donderdag 12 oktober om 20u: concert 'Natuurlijk' - kinder-, tiener en jeugdkoor (Lemmensinstituut te Leuven)

zaterdag 25 november om 19u: opening nieuw gemeentehuis Laakdal - tiener- en jeugdkoor (Groot-Vorst)

zondag 26 november om 15u: concert tiener- en jeugdkoor i.s.m. mannenkoor Conamus (CC De Werft)